Reacties

Gertie van Rhee
6 maanden geleden

Wat ben ik blij met "fabulousje" want daar vind je leuke cadeaus. Heb al heel wat mensen verrast met een gepersonaliseerd cadeau. En Marlous doet zich ook nog extra moeite om het geheel feestelijk te verpakken. Het is dus een feest om een cadeau te bestellen of te krijgen via Fabulousje.

Zarina
6 maanden geleden

Twee veiligheidsvestjes besteld voor de meiden! Extra leuk gemaakt met naam en een unicorn. Het was ook nog eens mooi feestelijk ingepakt, bedankt!

Liset
6 maanden geleden

Wat een leuke verrassing werd er vandaag bij mij bezorgd. Een prachtige mok met mooie opdruk en mijn naam. Een heel mooi verjaardagskadoo. Heel stevig verpakt. Ben er heel blij mee!

Miranda
6 maanden geleden

Voor Sinterklaas 3 pietenmutsjes voor de kleinkinderen besteld. Hele mooie kleuren en de bedrukking zat er stevig op. Het was een groot succes bij de kinderen, ze hebben er dagelijks mee rond gelopen tijdens de Sint periode!

Wai Kam
7 maanden geleden

Marlous verkoopt super leuke spulletjes die door de vrolijke opdrukking stuk voor stuk uniek zijn! Mijn kinderen (2 & 4) zijn helemaal blij als ze herkennen dat hun eigen naam erop gedrukt is. De cadeautjes worden ook nog leuk verpakt, heel fijn om meteen cadeau te geven!

Reactie plaatsen