Feestjes

Schminkfeestje

max. 8 kinderen, 2 uur

Uitgebreid de tijd voor elk kind, mogelijkheid tot een gepersonaliseerd ontwerp. Full-face schminkjes inbegrepen. Vrije keuze voor glitters en bling door de kids zelf tijdens schminken.

Schminkfeestje

max. 20 kinderen, 2 uur

Een snel design indien er meer dan 10 kinderen aanwezig zullen zijn. Keuze uit een aantal ontwerpjes welke d.m.v. een inspiratie bord worden getoond. En glitters als finishing touch!

Glittertattoos

max 20 kinderen, per uur

Tot een week lang plezier van dit feestje! Voor elk kind een of twee glitter tattoos in 2-3 kleuren naar keuze. Mogelijkheid tot gepersonaliseerde sjablonen (door fabuLousje). Meerprijs: €10.

Schminkfeestjes

De schmink arrangementen bij fabuLousje bevatten:

  • Klein cadeautje voor de jarige
  • Schmink en (plak)glitters/bling
  • Professionele materialen
  • Verkleed in stijl

Natuurlijk neem ik schminkvoorbeeldjes mee en afhankelijk van de gekozen setting kan de fantasie van de kinderen vertaald worden in hun schminkje.

Zie hierboven voor de verschillende arrangementen en bijbehorende tarieven. De prijzen zijn inclusief btw en exclusief reis/parkeer kosten.

Boek je feestje hier!

Vul hiernaast je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

📞  06 8201 9450 (WhatsApp)

📧  info@fabulousje.nl

🏢  Best, Nederland

Volg fabuLousje hier:

Door dit formulier in te vullen en te verzenden ga je automatisch akkoord met onze Privacyverklaring.

Extra informatie

Om teleurstellingen te voorkomen is de minimale leeftijd voor een schminkje 3 jaar.

Sjablonen

Mijn schminkjes bestaan eigenlijk altijd uit meerdere onderdelen en kleuren, waarbij ik gebruik maak van de verschillende “lagen” om diepte te creëren en om toch in korte tijd een wow-effect te krijgen. Hierbij maak ik ook geregeld gebruik van sjablonen. Op aanvraag kan ik ook gepersonaliseerde sjablo(o)n(en) maken, zodat het echt afgestemd is op het feestje/evenement.

Hygiene

Ik probeer erg te letten op hygiene. Dat wil zeggen dat voor ieder kind een nieuw sponsje gebruikt wordt en voor de lippen wordt een wattenstaafje gebruikt, welke na gebruik wordt weggegooid. De schmink wordt natgemaakt met een spray in plaats van via het water van de penseel en tussentijds reinig ik regelmatig het water van de penselenbak.

Foto's

Extra: Mogelijkheid tot het maken van foto van elk geschminkt kind, welke naderhand per mail of app toegestuurd kunnen worden als aandenken of om te delen met de andere ouders. Uiteraard ga ik er vanuit dat dit privacy technisch dan ook met de ouders is afgestemd.

Voorbereiding

Het is fijn als ik een half uur voor aanvang aanwezig kan zijn om alles klaar te zetten. 

Is het feest of evenement in een bepaald thema, laat het me dan weten, dan kan ik hier rekening mee houden in kleding en materialen/voorbeeldjes om mee te nemen!

Wil je meer informatie of een (vrijblijvende) offerte op maat?
Neem dan contact met me op!

Binnenkort ook aangeboden:

Belly paint

Hoe bijzonder vond ik het om met een mooie ronde buik rond te lopen. Een buik die echt wel even in het zonnetje gezet mag worden. En dat wil ik graag voor je doen. Je buik is het mooiste om te versieren in de periode van 30-35 weken. Met deze bellypaint krijg je een mooie herinnering aan de bijzondere tijd dat jouw kleintje nog in je buik zat. Al het materiaal dat wordt gebruikt is huidvriendelijk en cosmetisch getest (en liefst ook nog geschikt voor de gevoelige huid). De afbeelding op je buik is geheel naar wens. Kijk gerust eens rond op Pinterest of maak een collage van beelden/stijlen die je erin terug wilt zien. Ik maak na afloop foto’s van je bellypaint en als deze zijn nabewerkt krijg je deze in je mail toegestuurd. 

Je kunt een bellypaint natuurlijk ook altijd cadeau geven, ik zorg dan voor een leuke persoonlijke en vrolijke cadeau bon!

 

Kun je niet wachten?