WOW!-maand bij CarlijnDesign

Voor de WOW!-maand bij CarlijnDesign heb ik ook een bijdrage geleverd met het maken van een reeks kaarten. Die zul je de komende maand hier ook voorbij zien komen!

Vergeet niet om de Facebook pagina en instagram account van CarlijnDesign in de gaten te houden, want elke dag maak je kans op een potje WOW! embossingpoeder.

Vandaag het schitterende embossingpoeder Midnight Dream! Je vindt alle informatie over de actie op haar blog.

Voor vandaag maakte ik een interactieve kaart, een zogeheten Magic-Color-Slider kaart. Deze kaart is speciaal gemaakt om iemand in het zonnetje te zetten. De kleur die tevoorschijn komt is het prachtige embossingpoeder Midnight Dream.

De truc is om masking tape te gebruiken om het gestempelde af te dekken, om vervolgens met je VersaMark inktkussen gewoon over het papier te deppen. Dan ligt er een mooie “lijm”-laag om het poeder op te pakken en te verhitten.

De letters zijn in de verschillende kleuren van de regenboog uitgesneden, en vormen zo een speels middelpunt van de kaart. De tab van de slider is bestempeld met de Interacties stempels van Carlijn. Hiermee kun je super leuk een extra tekstje aan je kaart toevoegen die de ontvanger helpt om te zien dat er nog meer kan met de kaart dan alleen bekijken.

De Hallo herfst stempelset van Carlijn heeft een stel hele leuke tekstjes voor vriendschappen, waar “jij geeft mijn leven kleur” een mooi voorbeeld is. Toepasselijk in de herfst, maar ook bij een mooie regenboog! Dit sentiment is gestempeld en vervolgens uitgesneden met het kleine, maar stiekem erg vaak toepasselijke, labeltje uit de A6 Rechthoeken snijmallen van Carlijn.

Video van het schuif effect waarbij de mooie achtergrond in Midnight Dream embossingpoeder tevoorschijn komt!

Een fleurig kaartje, nietwaar! Wie geeft jouw leven kleur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *