Schudden met die BALLEN!

Het is alweer 10 september, tijd voor de 10e WOW! maand winactie! Laat je reactie achter onder de berichten op Facebook en/of Instagram van @CarlijnDesign en maak kans op het sprankelende en kleurrijke embossingpoeder Mermaid Tails. Je vindt alle informatie over de actie op het blog van CarlijnDesign: https://www.carlijndesign.nl/c-4652632/blog/.

Jullie zullen wel denken dat ik verslaafd ben aan het slimline formaat. Misschien is dat ook wel zo.. Vooral omdat je eindeloos kunt varieren met deze snijmallen voor steeds een ander resultaat! 

Dit keer is er gebruikt gemaakt van de MFT Circle shaker pouches, om drie kerstballen te maken binnen de kleinste stitch-mat van de DL Slimline kaart snijmallen. De shaker pouches zijn gevuld met een mengsel van 2 kleuren blauw en 2 kleuren wit sequins. Op de achtergrond van de drie shakerpouches vind je de stitched circle uit de snijmallen set Kerstballen, die volledig in de VersaMark inkt is gedoopt en embossed met het prachtige Mermaid Tails embossing poeder. Op de shaker pouches zijn de outline letters BAL geplakt, welke uit zelfklevend glitterpapier zijn uitgesneden met de Outline Alfabet snijmallen. De kerstbal is compleet gemaakt met het strikje uit dezelfde Kerstballen snijmallen set. 

Omdat een grappige kaart altijd beter aankomt, is er gekozen voor een grappig sentiment: “wij wensen jullie een schitterende kerst-”, zodat BAL er ook nog aan geplakt kan worden in deze uitspraak. Het sentiment is samengesteld met de verschillende losse tekstjes uit de Fijne feestdagen stempelset. Zo heb je altijd de gewenste uitspraak bij de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *