Over mij

profielfoto

Als 32-jarige mag ik, Marlous Theunissen, mij een trotse Bestenaar noemen. Ik woon samen met mijn vriend alweer 7 jaar in Best en werk op Strijp-S bij het leuke bedrijf AlgebraKiT. Een verademing dat ik dus op de fiets naar het werk kan in plaats van uren in de file te staan. Dat betekent dat er soms ook tijd is voor de hobbies!

Knutselen, frutselen en freubelen, allemaal van die heerlijke termen om mijn hobby mee te omschrijven. Het begon allemaal met simpele kaartjes maken. Ik keek het af bij mijn oudere zus, die met theezakjes en ponsjes aan de slag ging om de mooiste kaartjes te vouwen. Toen kwamen de 3D plaatjes en embossing mallen om de hoek. Van mijn moeders tante kregen we regelmatig materiaal toegespeeld om mee aan de slag te gaan. Toen ik ging studeren en op kamers ging is het echt een grote hobby geworden en naar mate de jaren verstreken, zagen de kaartjes er steeds professioneler uit (al zeg ik het zelf). Kijk voor recente voorbeelden op mijn blog!

Inmiddels maak ik ook kerst-, trouw-, en geboorte-kaartjes op bestelling (rond de 100 stuks!), dat houdt me van de straat en ik vind het heerlijk! Heb je zelf een bestelling voor me, geef het door via de contact pagina.

Voor een van de bestellingen in 2013 ging ik op zoek naar een uiltje en kwam toen uit bij de super leuke uilenpons van Stampin’ Up. Nadat ik een aantal spulletjes had besteld bleek het ook nog eens van super kwaliteit en er is ook nog eens heel veel keus. Ik ben 4 jaar lang demonstrator geweest van het Amerikaanse merk Stampin’ Up! en heb dat sinds de zomer 2020 neergelegd zodat ik weer zelf meer tijd heb voor mijn hobby, in plaats van bezig zijn met klanten en bestellingen.

Door het demonstrator schap heb ik een aantal vriendinnen gevonden die knutselen ook leuk bleken te vinden en heb ik een vast groepje knutseldames gevonden waar ik regelmatig samen mee zit te knutselen. Ook ben ik workshops gaan geven om mijn passie voor het maken van kaarten e.d. te delen met anderen.

Naast knutselen met papier, ben ik ook actief op de naaimachine. Niet zo actief als met kaarten maken hoor! Zo maak ik leuke persoonlijke spulletjes voor bijvoorbeeld kraamcadeautjes of verjaardagen.

Mijn doel? Dat iedereen blij kan worden van een heerlijk persoonlijk presentje. Meestal zijn dat cadeautjes met een persoonlijk kaartje, maar ik hebveel nieuwe manieren ontdekt, zoals zelfgemaakte cadeau-tasjes, een verjaardagskalender of je eigen inpakpapier!

Vind je het leuk om ook iets persoonlijks cadeau te geven, of om een mooi kaartje te sturen? Kijk dan in mijn online winkeltje. Of als je het zelf een keer wilt maken, neem dan contact met me op om samen een workshop te organiseren!