Jij hebt een hart van GOUD!

Vandaag weer een kaartje dat ik maakte voor de WOW!-maand bij CarlijnDesign. Voor wie het gemist had: vergeet niet om de Facebook pagina en instagram account van CarlijnDesign in de gaten te houden, want elke dag maak je kans op een potje WOW! embossingpoeder.

Vandaag het veelkleurige embossingpoeder Unicorn Magic! Je vindt alle informatie over de actie op haar blog.

Deze kaart maakte ik om een dikke pluim te geven voor iemands steun. Net dat kleine beetje extra aandacht met een kaartje doet een mens goed.

Een van mijn favorieten in de WOW! collectie is toch wel de Unicorn Magic embossingpoeder. Dit poeder is goed terug te vinden op dit kaartje: door allemaal verschillende hartjes stempels met VersaMark inkt op wit cardstock te stempelen en daarna te embossen met Unicorn Magic, creëer je je eigen prachtige achtergrond papier. En het leuke van dit poeder: elke keer dat je er naar kijkt heeft het weer net een andere kleur!

Het speelse schilderij effect van het outline kader met daarin een stitched rechthoek was snel gemaakt door het originele A6 velletje nadat het embossed was uit te stansen met de A6 Rechthoeken & Frames. Door er van tevoren alvast een lijmvel achter te plakken, zorg je dat vooral de outline heel makkelijk weer op te plakken is op de basiskaart. Het woord GOUD is uitgestanst in wit (basisletter) en koraalrood (outline letter) en direct op de achtergrond geplakt.

Het sentiment “je hebt een hart van” is een combinatie van de stempels “je” en “hebt een hart van goud” uit de Bedankt Schat stempelset. Dit sentiment is gestempeld op zelfklevend vellum en uitgestanst met de Verticale banners snijmallen.

Wie wil jij graag in het zonnetje zetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *