Hiep hiep HOERA!

Vandaag een beregezellig kaartje!

Als goede klant bij de Cloud9 online hobbywinkel, vond ik het wel toepasselijk om ook met het WOW! Cloud 9 embossingpoeder aan de slag te gaan. Check even FB en insta van CarlijnDesign, en laat een berichtje achter, dan maak je kans op deze kleur!

In de nieuwste LawnFawn release zat een hele leuke sneeuwset met deze beer, en een leuke add-on om de beer te laten bewegen. Maarja, als het een beer is, en hij kan bewegen.. dan kan je hem ook voor andere situaties gebruiken, dacht ik. Dus… In deze nazomer maand nog een vrolijk kaartje voor een verjaardag! Want wat wordt er altijd gezongen voordat de kaarsjes uitgeblazen worden? Inderdaad! Hieperdepiep… HOERA! Hieperdepiep… HOERA!

Met de Outline Alfabet snijmallen zijn de letters HOERA uitgestanst. Deze zijn daarna met de WOW! Mixed Media Embossing Brush ingesmeerd en embossed met het mooie Cloud9 embossingpoeder. Door de letters met kleine stukjes foamtape op de kaart te plakken krijg je een extra levendig effect. 

De beer kan door middel van de pull-tab bovenaan zijn armpjes op en neer bewegen, waardoor een feestelijke verjaardagsgroet wel toepasselijk is. Daarvoor zijn de tekstwolkjes uit de Water praatjes snijmallen ideaal. Bij elk tekstwolkje zit een stitched wolkje, en een iets groter formaat tekstwolkje zonder stitch. Zo kun je zelf kiezen welk wolkje je gebruikt, maar je kunt ze ook combineren en de grotere versie als mat onder de stitched gebruiken, zoals hier is gedaan. 

De tekst HIEP HIEP is gemaakt door maar deels inkt aan te brengen op de “hiep hiep hoera” stempel uit de Elegante verjaardag stempelset. 

 ✂️ GEBRUIKTE MATERIALEN: ✂️
– Snijmallen Outline Alfabet:
https://www.carlijndesign.nl/a-60203916/snijmallen/snijmallen-outline-alfabet/
– Snijmallen Water praatjes:
https://www.carlijndesign.nl/a-56590483/snijmallen/snijmallen-water-praatjes/
– Stempels Water praatjes:
https://www.carlijndesign.nl/a-56588986/stempels/stempels-water-praatjes/
– WOW! Mixed Media Embossing Brush:https://www.carlijndesign.nl/a-59669750/embossing/wow-mixed-media-embossing-brush/
– Cloud 9 WOW! glitter embossingpoeder:
https://www.carlijndesign.nl/a-55706310/embossing/cloud-9-wow-glitter-embossingpoeder/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *