Een fabuLous idee!

Voor degenen die mij kennen vanuit mijn fabuLous stampin’ pagina, dan weten ze dat ik houd van freubelen en van techniek. De laatste tijd gebruik ik steeds meer Nederlandse in plaats van Engelse teksten op mijn projecten, omdat ik EIN-DE-LIJK een merk heb gevonden dat leuke en kwalitatieve Nederlandse tekststempels maakt. Want ik wilde leuke, jonge, verfrissende, en vooral grappige stempels! Die heb ik nu eindelijk gevonden! En.. wat ik helemaal fijn vind: de lettertypes worden tussen verschillende stempelsets hergebruikt, wat betekent dat je tekstjes kunt combineren! En.. dat is eigenlijk de basis reden waarom ik deze website ben gaan maken.

Ik wilde namelijk makkelijk kunnen zoeken in welke stempelset een bepaalde tekst voorkomt, zodat ik weet welke set ik kan gebruiken en welke sets ik kan combineren. En toen dacht ik, dat het misschien nóg leuker zou zijn om een online tekst-zoeker bouwen, zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Tadaa! De geboorte van een eigen pagina op www.fabuLousje.nl! Dat betekent ook dat ik stop met het bloggen op fabulousstampin.wordpress.com en hier op deze pagina verder ga. Ik zal het een en ander overhevelen, zoals het handleidingen gedeelte voor de LED kaartjes, maar daar zal het denk ik wel bij blijven. Dit wordt vooral een nieuwe pagina, met nieuwe berichtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *