2021 – here we come!

Tijd voor de laatste WOW! winactie en meteen ook de laatste dag van de WOW! maand. Laat je reactie achter onder de berichten van CarlijnDesign op Facebook en/of Instagram en maak kans op het zachte en frisse embossingpoeder Glacier Mint. Je vindt alle informatie over de actie op het blog van CarlijnDesign: https://www.carlijndesign.nl/c-4652632/blog/

Om deze maand af te sluiten, een kaartje om uit te kijken naar het nieuwe jaar. De tijd voor de kerstkaarten begint er aan te komen, dus wat inspiratie is nooit weg.

Met de Outline Cijfers zijn de cijfers 2021 met allebei de cijfer stansmallen uit de achtergrond gestanst. Vervolgens is het dichte cijfer en de binnenste stitchrand met de WOW! Mixed Media Embossing Brush ingesmeerd en met het prachtige Glacier Mint embossingpoeder embossed. Vervolgens zijn de cijfers weer terug geplakt op de basiskaart in de achtergrond waar ze uitgestanst waren. 

Ook het meertje waar de sneeuwpop opstaat is met het Glacier Mint poeder bewerkt, en krijgt daardoor echt de uitstraling van een bevroren meer. De sneeuwpop zelf is gestempeld en uitgesneden met de Sneeuwpop stempelset en bijbehorende snijmallen. In de set zitten verschillende oogjes zodat je de sneeuwpop de uitstraling naar keuze kunt geven.

Het sentiment is afkomstig uit de stempels Moderne Kerst, een set met een combinatie van de stoere hoofdletters en de leuke en stijlvolle schrijfletters. 

 ✂️ GEBRUIKTE MATERIALEN: ✂️

– Snijmallen Outline Cijfers:
https://www.carlijndesign.nl/a-60204031/snijmallen/snijmallen-outline-cijfers/
– Snijmallen Sneeuwpop:
https://www.carlijndesign.nl/a-57273231/snijmallen/snijmallen-sneeuwpop/
– Stempels Sneeuwpop:
https://www.carlijndesign.nl/a-57273462/stempels/stempels-sneeuwpop/
– Stempels Moderne kerst:
https://www.carlijndesign.nl/a-57273455/stempels/stempels-moderne-kerst/
– WOW! Opaque pastel embossingpoeder Glacier Mint:
https://www.carlijndesign.nl/a-55605490/embossing/glacier-mint-wow-opaque-pastel-embossingpoeder/
– WOW! Mixed Media Embossing Brush:
https://www.carlijndesign.nl/a-59669750/embossing/wow-mixed-media-embossing-brush/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *